29 Januari 2011

tentang diri ku

name saye tira tu kalau kawan-kawan saye pangil la.kalau keluarge saye pangil dengan name manje ya itu adik...hahaha manje la sangat...saye seorang yang malas kadang-kadang je saye nie rajin..tu diri saye la ..dan saye bekeje di secret resipe dan saye susah nak tengok saye bekawan dengan girl kebanyakkan saye bekawan dengan boy tapi u all jangan pikir lain k..dan saye orang nye senang kesian kan orang.kalau saye ade duit huu!! tak payah cakap sume saye nak belanje.teruk jugak saye nie haha ..dan kite cite pasal belaja la k..saye ingin nak belaja sebap saye rase saye masih muda lagi tapi nak belaja nak bayak duit memang orang cakap kalau kite nak kite kene rajin tapi saye rase tungu la dulu kalau ade rezeki ade la nanti insyaallah......


thank you bloggie . leave a comment

Tiada ulasan:

Catat Ulasan