30 Januari 2011

Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas

haii all.. hari ni tira nak share contest yang tira join. tira tahu contest ni pun dari akak tira.. "lilo lollipop" sekarang tak nak cakap banyak ² pada siapa yang nak join , jom baca syarat² dia ..



syarat-syaratnya

 warga negara MALAYSIA .

semua jantina diterima

ada blog! takder blog .. ditolak !

follow blog syuhada johan kalau rajin..taknak tak mengapa.

tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin boleh join

Tarikh tutup :
30 mac 2011... itupun melebihi 100 orang penyertaan .

Hadiah :
WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda !

tira tag : semua yang follow tira .


thank you bloggie . leave a comment

29 Januari 2011

tentang diri ku

name saye tira tu kalau kawan-kawan saye pangil la.kalau keluarge saye pangil dengan name manje ya itu adik...hahaha manje la sangat...saye seorang yang malas kadang-kadang je saye nie rajin..tu diri saye la ..dan saye bekeje di secret resipe dan saye susah nak tengok saye bekawan dengan girl kebanyakkan saye bekawan dengan boy tapi u all jangan pikir lain k..dan saye orang nye senang kesian kan orang.kalau saye ade duit huu!! tak payah cakap sume saye nak belanje.teruk jugak saye nie haha ..dan kite cite pasal belaja la k..saye ingin nak belaja sebap saye rase saye masih muda lagi tapi nak belaja nak bayak duit memang orang cakap kalau kite nak kite kene rajin tapi saye rase tungu la dulu kalau ade rezeki ade la nanti insyaallah......


thank you bloggie . leave a comment

saye dan dia..

haa ! nie my boyfriend name die wan mohd jufri ..


thank you bloggie . leave a comment